vrijdag 1 juni 2012

Pastasalade met ei

Ingrediënten:

  •  500 gr. witte asperges 
  •  300 gr. farfalle 
  •  4 eieren 
  •  2 el mayonaise 
  •  1/2 el citroensap 
  •  1 zak rucola 75 gr. 
  •  200 gr. rookvlees, in reepjes  
Bereiding:

Schil de asperges rondom met een dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden en verwijder de houtachtige onderkant.
Kook de aspgerges 5 min., draai het vuur uit en laat ze nog 10 min. in het hete water staan. 
Kook intussen de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking. 
Giet af en spoel koud onder stromend water. 
Kook intussen in een andere pan de eieren in 8 min. hard. 
Laat schrikken, pel ze en snijd ze in parten. 
Meng de mayonaise met het citroensap. 
Meng de pasta met de mayonaise. 
Giet de asperges af en snijd ze in stukjes. 
Meng de asperges, eipartjes, rucola en het rookvlees voorzichtig door de pasta. 
Breng op smaak met peper en zout. 
Lekker met stokbrood.

0 reacties:

Een reactie posten